mandag 18. april 2011

SVIK :(








Det er en person, som egentlig burde stå meg nær, som jeg faktisk trodde stod meg nær, som meget beklagelig har vist sine ekte farger... Den det gjelder vet utrolig godt hva dette gjelder, men jeg vil bare dele med dere her i blogguniverset hva en person kan få seg til å si om meg, en person som blant annet har reddet livet til det eneste familiemedlemmet til denne personen.

Denne ustabile personen hører bare det hun vil høre, resten man prøver å fortelle blir bare hvit støy tydeligvis. Når denne personen kommer til orde, er det sjokkerende ofte hvor MYE løgn som blir servert, men kamuflert som "****kjærlighet. Lyvingen og manipuleringen er selvfølgelig et våpen for å kontrollere familemedlemmet sitt. Vi lurer begge på om personen har et snev av alzheimers, fordi ALDRI, og da mener jeg ALDRI, vurderes noen andres syn på en sak, personen gjør seg opp en mening om hva sannheten være, og bestemmer og klynger seg fast til denne fantasien for alt det er verdt.

Personen SELV kan behandle hvem som helst som søppel, sin nærmeste familie, det mennesket på jord som skal elskes betingelsesløst blant annet!! 

DOG, Gud forby at noen sårer følelsene til denne personen istedet!!! Da settes et drama uten sidestykke i gang: 
Jeg kommer konstant på et barne-eventyr hver gang denne personen invaderer livet vårt på nye, oppfinnsomme og mer og mer irriterende måter, for ikke å nevne ulovlige, og det eventyret er om Petter som ropte ULV!

SÅ mye løgn og manipulasjon vi må utstå vil resultere i at den dagen det virkelig gjelder stiller vi ikke opp, på grunn av alle løgnene og all manipuleringen.

Hvorfor/hvordan klarte du å si så mye stygt og backstabbing OM meg, for deretter å klistre på deg et kjempefalskt glis neste gang du ser meg? Du tror du er veldig tøff, selvsikker, trygg, og verdensvant.... Men egentlig er du bare en plagsom bølle som bare tør å si hva du egentlig mener bak ryggen på folk!!! Og du skryter av å ha blitt en moden person!!!!! 

YOU ARE SOOOOOO FULL OF IT!!!!

Jekker ikke du deg ned et par hundre hakk, så blir du alene og ensom resten av livet ditt. Vår familie skal holdes så langt unna deg at de ikke engang får vite om din eksistens hvis ikke du kan begynne å følge VÅRE premisser!! Forstå at ikke HELE verden fungerer slik du vil at den skal gjøre. Innse at i dag KAN en kvinne ta av sin egen jakke, en kvinne KAN åpne egne dører, hvor kommer denne plutselige snobbete oppførselen fra? Veldig dobbeltmoralsk når man kjenner din oppførsel og du roper ut om at folk rundt deg ikke har dannelse!!

Vil du ha tilgivelse fra OSS, skal det mer til enn et par semi-kostbare klær du heller vil se oss i, enn de vi kjøper selv?! Denne gangen har du gått så langt at veien til tilgivelse nå er en LANG en!!

Føles det bra å angripe unge mennesker som har vært igjennom en alvorlig livskrise?





Morning yoga

Just did my "Ashtanga-yoga", to soften up and get a beautiful start to the day :) 

Later on today I guess my "almost husband" and I will be doing another round of "Hatha - strength-yoga" to get our "juices flowing" phah.. but seriously, it's the closest we ever can come to total serenity <3