onsdag 20. april 2011

PSYKISK SYKE


Sist jeg sjekket levde vi i det 21-århundre... 

Jeg var under den overbevisning at psykiske sykdommer var "overall" godtatt, godkjent og ikke et skummelt tabu, noe man er like redd for som man var for mennesker med AIDS på 80-tallet.

DOG, jeg har desverre blitt smertefullt klar over at har man først "stempelet" på seg, som psykisk syk/han-hun har hatt en psykisk knekk, f.eks, så vil samfunnet behandle deg som "damaged goods"! Og folk kan prøve å mpotsi dette, folk kan sitte der på sine høye hester og si de er da bedre utdannet og verdensvante enn som så, men få de på tomannshånd, og du vil få se deres ekte farger! Lurer på hvilken dag det skal bli greit jeg, å snakke åpent om eksempelvis psykiske knekker, psykiske sykdommer og så videre??? For er folk klar over hvor stor prosentandel av A/S Norge som får tannhjulene dytet rundt av PSYKISK SYKE mennesker. Og ja, jeg understrekte mennesker, fordi det er jaggu ikke ofte jeg har opplevd en psykisk syk person bli behandlet som medmenneske!!

Det VILLESTE med denne storyen her er det faktum at en utrolig stor prosentandel av personer med en diagnose som kan kvalifiseres som en psykisk sykdom, faktisk blir 100% "friske"  (friske... HVEM er egentlig friske? Definer det for meg ;P ), men, blir de friskmeldt av samfunnet derimot???

SLADDER er gifta!! Også kjent som de svake og feiges våpen. Fy flate så stor respekt jeg har for mennesker som angriper sine medsøstre eller medbrødre bare fordi de har vært igjennom noe så smertefullt at de ble svake i andres øyne for en stund, ergo; perfekt sjanse for skadeskyting!!!