tirsdag 14. desember 2010

THE PAST

The past pushes you forward with one hand, and holds you back with the other...
 

NISSEFEST!

I kveld er det vorspiel, for første gang EVER i vårt hjem... har ikke egentlig vært veldig komfortabel med å pne mitt eget hjem for NOEN, for å være ærlig.. De få som har vært innom en og en, famile eller whatever, da har jeg aldri ro i kroppen, dvs. jeg roer meg av og til ned etterhvert, spørs på auraen til de/den som er innom.

I dag blir det MASSE jenter, mitt nr.1 største problem liksom er å komme overens med jenter, og i dag blir vi vel 11 stykker, 2 gutter, 9 jenter!!! SKREKK!!

Jeg burde egentlig fly skytseltrafikk mellom pc'en og toalettet. Jeg er kvalm og redd!

Men, dette er øvelse i å være sosial, min sosiale intelligens blir bare bedre og større av dette. For å si det sånn, "this is shiz I got to go through, to get back up again"!

Jeg håper bare at det ikke blir helt jævlig,ubrukelig og fælt pga. meg, men min forlovede skal hjelpe meg å forberede alt, ekstra dype tallerkener til grøt, ekstra skjeer, masse pappkrus til gløggen, gløgg i litervis og graut til alle!

Slik blir det bare den nødvendige turen innom polet på veien hjem, flere drar sammen med meg fra forelesning og jeg regner med at de trenger noe småtteri fra polet selv, så rake vegen hjem til en leilighet forloveden min har lovt meg skal se flott og fin ut til alle gjestene kommer. Den er nyvasket altså, men med all slapsen ute og vaskingen av klær så blir det fort sølete og støvete... tuvær :(

Anywayz, når vi alle 11 er her, så håper jeg det vil gå bra, og selve nisse-festen starter jo klokken  19.00, så det kan jo umulig bli fullstendig fiasko? Kan det???

Djeez, jeg har noia nå! Jeg hadde bare en dags varsel på meg ang. dette vorset, men det kan være en god ting igjen, for da får jeg ikke all tiden  jeg sannsynligvis bare ville ha brukt på å bygge opp angsten til et ubeskrivelig nivå!

Jau, forelesning i rettslære snart, jeg skal fortelle hvordan hele greia gikk i morgen, hodet mitt er veldig kaotisk akkurat nå, det surrer og surrer akkurat nå :(

Please la det gå bra!! 

Jakob Dylan - Everybody's Hurtin' (NPR Tiny Desk Concert)

Jakob Dylan - Something Good This Way Comes