mandag 20. desember 2010

JOHN DEWEY

Democracy is born in conversation!

ODE TO A COUPLE OF MY FAVOURITE AUTHORS!!

We cannot tear out a single page of our lives, but we can throw the whole book in the fire.
 We die only once, and for such a long time. 

Something from my favourite movie of all time!!

SomTime was never a friend to Bobby Long. It would conspire against him, allowing him to believe in a generous nature and then rob him blind everytime. We'd lost Lorraine. All of us. But long before she died. 
New Orleans is a siren of a city. A place of fables and illusion. A place Lorraine had to escape from and Bobby and I had to escape to. Away from Alabama, away from lives that no longer belong to us.
Autumn comes slowly in New Orleans. The grass remains a stubborn green, but the heat gives way to a gentle warmth. Pursy did begin to catch on in school. She was surprised. We weren't. Winter arrived before we realized the sunlit hours of summer had waned. So now the wine began to outlast the day and that was more than anyone could've asked for. 

911 Call about Burger King - Funny Video

911 Call about Burger King - Funny Video :: KillSomeTime.com

EKSAMEN ,DEICHMANSKE OG LITT ASSANGE

Nå blir det en kjapp tur ut for å hente medisiner på Carl Berner, ta med alt av psykologi og rettslære-bøker og hemmelig super.stoff som skal få meg til å GRUSE på eksamen :)

Etter medisiner er mottatt og fortært så bærer det ned til det nyoppussede  biblioteket i sentrum... også kjent som Deichmanske. Det er der jeg har en "fighting chance" til å konsentrere meg. Har vært igjennom den nevropsykologiske delen av undersøkelsene jeg skal gjennom. Det neste er MR, men TTT (Ting Tar Tid)!!! Uansett, jeg skal bli glad den dagen de finner ut hva det er som gjør meg syk og så ekstremt ute av stand til å være den jeg vet jeg engang var

Vet ikke om noen er klar over hvor smertefull hele tilfriskningsproessen er... Først og fremst det fysiske, hvor det føles som om beina dine skal revne opp og at det kryper mark inni hele kroppen din hvis du ikke får medisin til rett tid, men så er det den mentale delen.

Man sitter der i begynnelsen som en skyugge av den en engang var. Etter litt tid så begynner du å få kontakt med det gamle "deg'et". Det er LYKKE, for da er du et skritt videre på å finne identiteten din. Jeg har vært under tilfriskning så lenge nå, at alle mine største fobier/frykter og angst er i ferd med å bli ryddet av veien... ett problem etter det andre. 

En ting som har vært BANEBRYTENDE for meg er å klare å SI FRA! (I motsetning til den type barnslige oppførsel hvor man har noe å si, men er for feig til å gjøre noe)

.Jeg sier fra hvis jeg blir tråkket på, jeg sier fra hvis noe får meg til å gå på akkord med meg selv, og jeg prøver så godt jeg kan å forsvare den som ipso facto ER nummer en i mitt liv: MEG SELV!

Så nå går siste halvdel med deilig morgen-kaffe ned (fra en FABULOUS MARIMEKKO-kopp må vite ;) , noen digge klær skal på, ørepropper og bøker ++ pakkes ned, også blir det forloveden og min sin favoritt-Derichmanske - neste!! Der kan jeg konsentrere meg, og der arbeider jeg som en MASKIN :)

Prøver å få lastet opp et opptak jeg gjorde av den første sangen jeg noensinne skrev både tekst og melodi på, men det er noe rart på gang med nettet. Vet det samme skjer i minibanker ++ rundt omkring... Jeg tenker at det er Assange's menn som "fucker"opp litt, flekser litt muskler, slik at CIA e.l får noen glupe "ideer". Er det noe tidspunkt vi trenger forsvar og bevaring av ytringsfriheten så er det nå, og med tanke på hvilket overgrep vi står overfor iht. DLD så gjør det meg ingenting at det "lugger" litt på konto og nett, for jeg er så ABSOLUTT på "G" med hva det er de driver med borte på Wikileaks :D

Nå skal jeg prøve å ta en ansiktsmaske uten at mannen i huset skal mobbe ;P

Håper jeg får lagt ut videoen, den er VIKTIG for meg, og har mer enn lyst til å dele den med dere, snart 2000, lesere :) Jeg bøyer meg ydmykt for dere i støvet :)