lørdag 18. desember 2010

ready for love, covered by me (still sick)

Sum schola mea gagged quid nescio, sed suspicor lege Jante magnum habet partes agere in re! Falsus amicus revelata et decem minimum veri amici probavissem dissentire tota curatione me. Inter cetera discipulorum legati tractandi dissentire! Karma scio huiusmodi futura est illud. Engraving est ingens, et confido quod universi in mundo!

TWO OF THE LOVES OF MY LIFE

Lillesøster og tantebarn (sistnevnte på trommesettet)

SØRGER... Eller???

Jeg har alltid vært annerledes. Det har til gjengjeld alltid vært folk som ikke har visst hvordan de skulle takle meg fordi jeg er annerledes. Jeg har ALLTID vært den jeg ER,  og det har siden barneskolen vært en trussel for "enkelte" (!!??) Jeg har ALLTID sagt min mening om ting, og ja de kan være sterke, men som alle bør vite, folk er dypt, dypt forskjellige, slik at en persons måte å forklare sin sorg på kan bli en annen persons fornærmelse e.l.  Det har skjedd igjen!

Jeg ble spådd for noen måneder stund siden og ble advart mot en jentunge/kvinne som kom til å være en "snake in the grass", for å være litt multikulturell her på morgenen;)

For å si det sånn; jeg trenger ikke lenger lure på hvem den falske "vennen" jeg ble spådd skulle vise seg er, lenger. Det har blitt bevist gjennom den ikke helt uvanlige, til denne personen å være som har SERIØSE intimgrenseproblemer, på grensen til terrorisering gjennom ringin, teksting, og gnål OVER grensen til hva som er barnslig på facebook. Heldigvis har jeg MANGE gode venner som vet hva som har skjedd og er i sjokk over det som har skjedd.

 Da jeg desverre ikke lenger nyter av ytringsfriheten til det fulle kan jeg ikke si stort mer om hva saken nøyaktig gjelder, men det handler kort sagt om at en person jeg har fortalt private ting til, sett på som en venn, ville beskyttet med nebb og klør, som selv tydeligvis har et forskrudd syn på hva vennskap er, ergo melder JEG meg ut!  

Så, jeg har en venn i minus, godt er det, for miljøet der jeg går og studerer er iallefall bare bedre og bedre for HVER dag som går. Her er det bare å "bytte ut"!! Haha, den var slem, men seriøst... Jeg gikk statsvitenskap på Blinderen, der var det ikke lett å få til noen særlige former for vennskap (det var slik jeg opplevde det iallefall), mens på den type skole jeg nå går på er det en helt annen "flow" og der møter jeg nye venner FORTSATT, nesten på daglig basis kommer folk bort til meg osv. med bare vennlighet i sinn :D

Jentegjenger har vært DØDS-SKREMMENDE for meg, men vent og se, under skal dere få se bilder av vårt FANTASTISKE vorspiel som gikk over all forventning på tirsdag. Festen vi senere dro ut på var på et slags 90-talls sted, greit nok det, LENGE siden jeg har vært ute. Dansingen var det absolutt kuleste, det har jeg savnet. På selve festen, og jeg telte (man gjør sånt etter å ha vært sosialt isolert i ca 10 år)...kom iallefall over 25 (++) personer bort og var SUPER hyggelige, ga klemmer, og fortalte meg hvor fantastisk de syntes jeg var som perso, noen sa at jeg ALDRI måtte forandre meg, andre at de elsker det jeg har å si mens vi har undervisning, og den søteste av alle snakket om ting bla. på bloggen min og så videre (i BARE positive former). Så til alle dere (sannsynligvis er det bare et lite mindretall som vet om bloggen engang, men til deg Suz, en av deg som er anonym og evt. andre som "SER" det jeg faktisk prøver på, og den jeg faktisk ER; TAKK!!! <3 )

EGO!!! (VELDIG Jesica Rabbitt den kvelden;P)
Her forsyner hele kollokviegruppen + en halv kollokviegrupe til, seg av GRAUT :) 
 5 av 11 vorspieldeltakere poserer pent (det er tydeligvis FØR gløggen dette her ;P )
Oooooog dette er ETTER gløggen :D

Jeg var livredd på forhånd, men som alle kan se av bildene så var det nok en "scoring" for meg, da jeg møtte den ekstreme sosiale angsten min ved å gripe tyren ved hornene, and guess what, I HAD FUN!!

TTakk alle små nisser som kom <3
Innmari glad i dere alle sammen!!