onsdag 8. desember 2010

"Love is old, love is new
Love is all, love is you"
J.Lennon 

Free Fallin


Daddy and me, Tom Petty/John Mayer inspired cover ;P
Only a session though, I have a two-month cold, but LOVES jamming with my very talented father <3

STRYKEJERN OG FØDSELSDAGSKRISE??

Jeg ønsker meg strykejern!!

Fyller år om under en måned, og om det EGENTLIG har døyten med dette ønsket å gjøre vet jeg ikke, men man tenker selvfølgelig TANKEN iallefall; jeg blir eldre, og jeg blir mer og mer glad i å stelle for "gubben" min!

For et paradoks; Å gå fra DEN ville partyjenta, som har vært ute i verden alene siden hun var 16, knipsa på fester, tok omtrent alt jeg kom over og til slutt satt jeg der med en nål i armen. Uff, dette er skittent, jeg FØLER meg møkkete da jeg beskriver meg selv på denne måten, men; dette er den nakne sannheten, og her er stedet for å skrive den.
Jeg er uansett overlykkelig over nytt liv, ny leilighet, nye prosjekter, ny selvtillit og nye interesser! Pluss at det å gå fra heroin-avhengighet (noe som pågikk den siste-verste tiden) til student, som leverer rene urinprøver 1-2 ganger i uken, holder en nydelig leilighet og lager deilig mat mens jeg passer på at forloveden min har tellekanter på alt tøyet jeg vasker og bretter for ham i skapet sitt.... Hvilket bringer meg tilbake til den opprinnelige årsaken for å skrive her nå; Jeg ønsker meg et strykejern!! Hehe, rødmer faktisk idet jeg skriver det, fordi dette er nemlig SÅÅÅÅÅ utypisk meg, men ett eller annet merkelig inni meg vil at skjortene til "mannen" min skal se så bra ut som mulig, lakenene vil jeg at skal være HELT glatte, ja, jeg kunne til og med tenke meg å stryke ale kluter og små-håndklær slik at jeg hr tellekanter å være stolt av på badet også ;P

Er jeg på full fart inn i kjerring-livet, eller begynner jeg endelig bare å bli "stor jente"? 
Har noen svar til meg?
Klem <3

STUDIEDAG/SOVE SÅ LENGE MAN KAN DAG

I dag kunne jeg nyte forloveden min i sengen, litt nysing, litt sussing, jah, hvem ville ikke hoppet for slik en mulighet? Hehe, føler jeg maler ett heller ulekkert bilde av meg selv nå, men, men, jeg blir lekker så fort bjørne-sove-pysj-drakten kommer av da :)

I dag skal gulv skrubbes med grønnsåpe og salmiakk, støv tørkes, resten av småpirket tok jeg i går. Tok av knottene på steikeovnen og viften og fikk det til å skinne.... Aaaahhhh, sånne små ting gjør meg faktisk glad av og til :-)
Deretter blir det rett i treningstøyet, hoppe tau i ca 500+ runder, for så at trene den kære yoga ;P Dette er så digg for hele kroppen, forskjellige organer får også nytte av yoga lærte jeg for en lang stund siden. Det første som skjer er iallefall at jeg får en real do-tur etter 1-2 timers morgen-hilsen yoga ;-P (too much information?) PAH, det gjør jo ingenting, for jeg skriver jo DAGBOK her, ergo har jeg lov til å skrive akkurat det jeg tenker og mener... Befriende og DEILIG, for ikke å nevne THERAPUTIC ;-D


Katten sitter og spiser maten sin, forloveden jobber på boken sin, eller nyhets-bloggen, og jeg nyter dagens første kaffe før trening og pugging overtar kroppen min :)

Skolen har vært kjempe-ålreit i det siste forresten, sikkert 10-15 nye menesker (definert som mennesker jeg ikke har rukket å håndhilse på ennå) har kommet bort til meg, pratet og er super-søte mot meg. Dette lover godt :) Det varmer meg SÅ utrolig mye i hjertet, da jeg har hatt nesten ett semester med MANGE nedturer, fått sjokk og vært skuffet over enkelte av medelevene mine (MERK: jeg forteller ikke hvilket sosionom-studie dette er,
Utdanning til sosionom gis blant annet ved Diakonhjemmet Høgskole, Universitet i Agder, Høgskolen i Bergen, Høgskolen i Bodø, Høgskolen i Finnmark, Høgskolen i Lillehammer, Høgskolen i Oslo, Høgskolen i Sør-Trøndelag, Høgskulen i Volda, Høgskolen i Østfold og Universitetet i Stavanger. Jeg vil heller ikke nevne navn da jeg prøver meg på en så privat greie som mulig her. Jeg forteller ikke hvem jeg er, hvor jeg bor eller når jeg er født engang, og det er sånn jeg liker det.

En ting jeg gleder meg til er når vi blir ca 8 stykker som har det kult sammen i forelesninger som skal henge sammen og "vorse" pynte oss sammen, grøt og gløgg, før klassens julebord. VELDIG rart for meg, da sosial omgang med store grupper jenter er noe av det skumleste jeg vet, trenger litt sosial trening + denne impulskontrollgreia, etter ca 10 år "på kjøret". So, it's gonna be my first party in over 6 months!! SHOCKING ;P
Skal IALLEFALL ta med kamera, da jeg sannsynligvis kommer til å kjøre "straigth-edger"-wannabe stilen anywayyyz! (Vi får se, interresante bilder gleder jeg meg uansett til)

Jeg vil takke for at på under en uke har jeg fått over 600 lesere, fra USA, Norge, Tyskland, Kroatia, Slovenia og Danmark (de jeg har sett til nå åtminstonde).

So thank you everybody, as soon as I get better I will actually shoot a video of me where I sing and play well, not session-videos like underneath, though, they are quite fun to listen to to me, so that is why I will keep them. A reminder of how beautiful im-perfection can be aswell <3
FRED UT, BAMSE UT <3 Nå blir det yoga og meditasjon hvert øyeblikk, det BESTE med hele uken (får ikke lov til å trene oftere pga. et visst problem jeg har med mat og kroppen min).
Takk kjære dagbok, og takk alle dere lesere der ute somjeg ikke kjenner, men er veldig glad for at finnes. Håper noen av dere vil legge igjen noen comments i ny og ne. Trenger ikke være mer enn et ord altså :)