onsdag 22. desember 2010

TENGO UNA CABEZA GRANDE!

MY DREAMS

Lately I've only been dreaming about trying to get "somewhere", get to some "place" that I don't know what or where are. I'm either in a war-situation, like Iraq or Afghanistan... being chased by somone I only know are "bad-guys", I have no actual grasp over WHAT the situation is. In the second most usuall nightmarish-dream I have had, I'm in a matrix-like,video-game kinda place, and I'm running, running, running. Trying, trying, trying... And sometimes, sometimes in the dreams I think I have gotten further, only to realize that I am at an alternate beginning, or just the same place I've already started from. AND IT SUCKS! 

I have no idea why I always have these repetative dreams, if not nigthmares, it's always these kinds of dreams, and I don't understand it...?

What am I trying to tell myself?

самый красивый собор в мире

The Vassilij cathedral in Moscow may be the most beautiful cathedral in the world! I really hope to go someday :)

CHILDREN

The hardest job for a child today, is learning good maners without seeing them!

DEICHMANSKE

Her sitter jeg dag ut og dag inn, leser til den store testen i januar da vi har to eksamener rett etter hverandre, rettslære og psykologi, og med tanke på hvor dårlig jeg er til å konsentrere meg så er Deichmanske bibliotek det beste stedet for meg :)
 Her er forloveden i HIMMELEN <3
... og her sitter jeg på den "faste plassen" min :D

Ære være Deichmanske <3

DRAMMEN 2

Joda, vi var i Drammen i går, på Lizzi's (vet ikke om jeg skrev det helt riktig men....), og der møtte vi mammaen min, lillesøsteren og nevøen på 2 og et halvt år! Han slår meg overende med sitt skarpe sinn den lille "rønner'en". Spesiellt siden jeg sitter og leser blant annet utviklingspsykologi, og jeg tror at Anthon (det er navnet hans, oppkalt etter en oldefar <3 ) er foran den skjematiske utviklingen satt opp av de "fire store"; Freud, Piaget, Kohlberg og Erikson. Han er empatisk, kan si lange setninger, tenker på andres følelser, ikke bare sine egne osv.... Nå vet jeg at "de fire store" ikke akkurat hadde all verden av empirisk belegg for å komme med de teoriene de gjorde, men vi lærer nå om de i pensum, så noe må da ligge bak... Eller så har vi bare en "case of VERY proud" tante her :D

Vi fikk byttet gaver, vi hadde vel ca. 3 gaver til hver av de, håper alle blir fornøyd. Etter julaften så MÅ jeg bare skrive litt om hvem som fikk hva... noe av det er litt morsomt!

Vi bestillte to kjempepizzaer, jeg har hvitløksånde de luxe i dag for å bevise det! Det var HOT taco-pizza + kjøttbollepizza. Vi hadde ett totalt avslappet lite julebord, med den delen av familien (vi er jo så oppdelt pga at alle foreldre er skilt, og hei og hå.... hadde jeg fortalt omstendighetene rundt det kalaset, da det stod på som verst er jeg sikker på at ingen hadde trodd meg, bare trodd at jeg hadde funnet noe fra "days of our lives" og puttet inn det istedet... desverre var hele skilsmissen mellom mine foreldre en eneste stor såpeopera). Ergo, MEGET digg å kose seg i ro og mak, vi møttes på halvveien, fordi mamma liker ikke å kjøre bil i Oslo, og den eneste måten vi kunne kommet helt hjem på er en busstur med flere omveier enn det fins lyskryss i Hokksund ;P

Her er noen bilder fra kvelden:

En meget hyggelig kveld for alle sammen, om jeg så må si det selv :)

I dag står turen til ei av min NÆRMESTE venninner gjennom all tid, ei som stod meg bi på barneskolen, ungdomskolen og da våre veier skiltes ved videregående, så endte aldri vennskapet, og SÅNNE jenter, de digger jeg! Jenter som ikke krever det ene og det andre av deg slik at de selv får det som de vil hele tden, men som lytter og tar hensyn. Hun har bevist seg som en av de mest EKTE vennene jeg noensinne har hatt, har, og vil få, så dette gleder vi oss til.

Hun er halvt norsk-halvt thailandsk (forloveden min er halvt norsk- halvt koreansk :) ), så vi skal få skikkelig thai-middag da vi kommer hjem til henne og typen i huset deres, med de to STORE kattene; "Sumo" og "Siam" (Siam var jo gamlenavnet på Thailand før <3 )

Dealen var at vi skulle ta med oss pusilusien vår også... ta henne med på sin første "playdate" liksom, men så er vi litt urolige for at hun ikke klarer å komme overens med de to andre... Katter er jo kjent for å være en smule uberegnelige da... Uff, har veldig lyst til å ta henne med og, hun skal jo være med til Romsås og skjemmes bort "beyond this world" av min koreanske svigermor på julaften, så kanskje det hadde vært en ide' å sosialisere henne litt?

På nissefesten med 11 mann i leiligheten var hun jo i sitt ess, klatret rundt og fikk kos hos ALLE! Må tenke på dette her... Poster dette innlegget litt på facebook, så kanskje noen leser det og kommer med noen gode tips i kommentarfeltet?

Hadde blitt seriøst kule bilder å legge ut... vårt lille mini-monster sammen med Sumo og Siam :)

Anywayz, DRÆMMEN-ZITY; here we come again ;P