tirsdag 21. desember 2010

Townes Van Zandt & Uncle Seymour. THE MOST BEAUTIFUL SETTING EVER! (if u only wanna listen to the music, not the legendary uncle seymor, jump to the 4:20 mark)

DRAMMEN

I dag bærer ferden med NSB fra Oslo til Drammen. Why you say? Wll, I'll tell you :D
 Det er jo for å møte lillesøsteren min, sønnen hennes Anthon som jeg elske, elske, elsker <3 ...og  MAMMAEN min <3 Det er ikke ofte vi ser hverandre, det har vært ulike årsaker til det, men da jeg flyttet ut hjemmefra i en alder av 16 år siden (snart 12 år siden, Wowi kazawoie, je e gammal,  NEIDA, gleder meg jo til å bli 30!!!!), så ble det meget redusert hvor ofte vi faktisk SER hverandre.

Så, det skal bli godt... ja, deilig å se familien igjen. Og forloveen skal selvfølgelig være med, de er hans familie også nå!! På en måte tror jeg han er veldig glad i de aller nærmeste i min familie, han har en far som er etterlyst og en mor det svinger noe sinnsykt opp og ned med, så fra barndommen av har guten hatt det VONDT! Og selvfølgelig er ikke han en fyr som forteller videre hva som har skjedd av vold og psykisk terror, han har bare gått og holdt på det han, ikke felt EN tåre... og brukt mesteparten av tiden vår sammen på å ta vare på en ikke-frisk meg. Så kan jeg gjøre NOE som gir tilbake tapte ting eller emosjoner fra barndommen så gjør jeg det!!

Som her om dagen da jeg fikk han til å la kattepusen spise ut av hånda hans... De var noe han ALDRI hadde gjort før, også før det igjen, at vi fikk oss en katt.... det var jo uker hvor han bare stirret på henne og lo og klappet for alt hun gjorde (som bare var å være en normal katt - men han visste jo ikke det, han har aldri fått ha et kjæledyr eller noe)

Sporet veldig av her, jeg har lyst til å skrive historien til forloveden min, hva som har skjedd med ham opp gjennom åra, det er både spennende, hjerteskjærende, rart og sørgelig... en historie som BØR fortelles, men jeg tror ikke alt om historien har kommet ut enda bare... Så vi venter :)

Så, back to Drammen; vi skal møtes klokken 16.00, vet ikke om det blir noe shopping (da blir vi to gående rundt og dulle med nevøen vår, for han er hjertet vårt, og vi syntes konsumerismen er helt grisevill, spesiellt i jula!!!!!), men vi skal iallefall få middag påspandert av mamma!! NAM NAM!! WE LIKE!!!

Kult å møtes på halvvveien i Drammen, lenge siden jeg var der, og gleder meg til å se hvordan det er i byen nå, pluss at jeg vet ikke om forloveden min har vært der NOENSINNE!

Jeg skal sende postkort til ei jeg er veldig glad i bare på kødd, jeg har alltid tenkt at et postkort fra (det som før var kjent som) "harry-byen" må være det kuleste å "flashe" med på kjøleskapsdøra :)