fredag 11. mars 2011

NA

Anonyme narkomane... Noe av det flotteste og beste man har kommet opp med som pro-aktivt middel i kampen mot rusavhengighet, og når man har cleanet seg opp; fantastisk for å holde seg på matta og aldri skli av den igjen heller :)

Og (vet man helst ikke skal begynne setninger med det ordet, MEN jeg gjorde det altså fordet) dersom du sklir av matta, si den var for sleip, gymsokka virka ikke, eller whatever grunn man måtte ha for å skli... Da er man hjertelig velkommen tilbake. Du blir tatt imot med åpne armer, ingen judgement etc (skills som familiemedlemmer og "venner" desverre ikke har tatt til seg... eller er de bare ute av stand til å forstå?).

You see, er man en gang rusavhengig, så er man ipso facto (hehe, leker med store ord nå) en rusavhengig resten av det jævla livet sitt! Det virker kanskje litt negativt, måten jeg formulerer meg på, det er egentlig tvert imot! Det de som ikke klarer å komme videre i livet gjør feil, er at de innbiller seg at de IKKE er rusavhengige, eller dersom de kan gjøre denne innrømmelsen overfor seg selv, så er de iallefall ikke det for resten av livet!!! WRONG!!

Det er den største tabba en rusavhengig kan gjøre.... fortelle seg at nå som man har gått på ei rett linje så, så lenge så er man ferdig... frisk... ikke lenger en med et problem!

Heldigvis for dem (og alle andre) så finnes den hvite nøkkelringen :)

Det er nok ikke sikkert så mange forstår dette her, men noen gjør det, og jeg hadde behov for å skrive det!

Tada!!

Ferdig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du er en tapper og tøff jente, Ellen! :)
Du kan klare alt du vil, æ har trua på dæ!
Stor klæm!