lørdag 11. desember 2010

LILLE VESLA + SIDEKICK

HAR I DET SISTE LAGT MERKE TIL AT NÅR DET LILLE MONSTERET VÅRT ER UTE PÅ RAID/UGANG/SNIKERIER, SÅ HAR HUN KONSTANT MED SEG "MOUSE - THE SIDEKICK"

BEVISMATERIALE FØLGER;
 
Bevis nr.1; Lille "klo" er veldig glad i damevesker, om det er fordi de skal raides, ligges i eller rett og slett brukes, sånn som de *"menneske-folka" gjør, det er uvisst. I dette tilfellet har hun uansett følge av back-up'en sin. Gjeng-mentalitet på løkka!!
Bevis nr.2; Vi har besøk av en venninne fra klassen, hun har med seg noe pusen aldri har opplevd i vårt hjem før, nemlig alkohol, nærmere bestemt, ØL!! Hvem får vi så skimte til høyre for oss bak flasken, annet enn "MOUSE - THE EVIL SIDEKICK"

Bevis nr.3: Dog dårlig mobilbilde i for dårlig lys så skimter vi her "Lille-klore" og "MOUSE" i ferd med å rase med uerstattellig koreansk, ARVET ris-pute... I silke og broderier! De gangstera si'r jeg bare!!
Null RESPEKT ikke sant ;) 
 
Bevis nr.4:
Lille Vesla og "mouse" okkuperer pyntepute og printer!! 

1 kommentar:

Propellen sa...

Flere "mug-shots" vil følge i dette innlegget. Det handler bare om å leke politi og røver og å være smartere enn "løkka-gjengen"... They're a crafty gang!!!